img

Login Ahli
Masuk ke ruangan ahli...

Username  
Password  
  Lupa Password?

img

Pengedar Terkini
Tidak termasuk yg daftar secara Offline...

 Norsalnizah Bt Niah Ahamad
   0193850010
 Zon liputan: WP Kuala Lumpur
 Dist. Code: 1099347


 feliciana bulan suok
   0198288508
 Zon liputan: Sarawak
 Dist. Code: 1099243


 Anuar Bin Ismail
   0123107986
 Zon liputan: Selangor
 Dist. Code: 1097481


 Ratta Anak Gurkha
   01115888961
 Zon liputan: Sarawak
 Dist. Code: 1096590


 Senun anak Utau
   0135706586
 Zon liputan: Sarawak
 Dist. Code: 1096772


 DURI ANAK APANG
   0198060659
 Zon liputan: SARAWAK
 Dist. Code: 1096771


 Empeni anak Giman
   01115888961
 Zon liputan: Sarawak
 Dist. Code: 1096589


 SYARYANTI BTE HUSSIN
   019 2629192
 Zon liputan: NEGERI SEMBILAN
 Dist. Code: 1092848


 Mohamad Nazrul bin Mahat
   0123744184
 Zon liputan: Melaka
 Dist. Code: 1090905


 Kamisah Jaffar
   0176609830
 Zon liputan: Selangor
 Dist. Code: 1068815


img
img

Web Statistik
statistik dan aktiviti worldwellness2u.net

  Selasa, 23 September 2014 ,   36 Tamu sedang Online
  Ahli Baru :  66
  Ahli VIP (Pengedar WWN) :  316
  Total Ahli: 382
 smartv Jumlah Kunjungan :  92824

| | | | |

SOALAN MENGENAI PROGRAM KEUSAHAWANAN BERSAMA WORLDWELLNESS2U.NET


Soalan-soalan Dari Ahli Percuma (Bukan Pengedar WWN)

1. Siapakah WorldWellness2U.net ini?

Kami merupakan pengedar rasmi World Wellness Network (WWN) dan juga stokis mobil Negeri Sembilan. Website ini adalah website pihak ketiga yang dibangunkan bertujuan untuk mempromosi produk - produk WWN di samping membantu mengembangkan rangkaian kami ke seluruh negara secara online. Sistem ini dilengkapi dengan website replika percuma, Sistem Randomizer bagi pelawat yang datang tanpa penaja/referral ID, Sistem matrix downline, dan lain-lain lagi.

2. Apakah WorldWellness Network ini?

WorldWellness adalah sebuah syarikat Pemasaran Berangkai (MLM) tulen yang sah dan diiktiraf Kementerian yang diasaskan oleh Dato' Dr Noordin Darus dan ditubuhkan pada 12 Mac 2003 dengan modal berbayar RM1.5 Juta dan 100% milik bumiputera. WWN juga antara syarikat MLM paling stabil dengan rekod bersih di dalam pembayaran balik bonus kepada ahli-ahli. WWN memiliki rangkaian produk-produk kesihatan dan kecantikan yang disahkan pihak Berkuasa dan dijamin selamat untuk digunakan. Sehingga awal 2009, WWN mempunyai 50 000 ahli dan 200 000 pengguna.

Anda boleh mempelajari dengan lebih lanjut lagi tentang WWN dilaman web rasminya di http://www.worldwellness.com.my/

3. Apakah teras perniagaan WWN?


WWN mempunyai rangkaian produk-produk kesihatan dan kecantikan yang berkualiti tinggi seperti RxWater, RxCoffee, RxLite, RxColostra, RxTra dan pelbagai produk lagi. Produk-produk ini semua telah melepasi piawaian kualiti dan mendapat kelulusan dan pihak Berkuasa.

4. Bagaimanakah hendak mendaftar menjadi ahli WorldWellness2U.net ini?
Anda boleh menjadi ahli WorldWellness2U.net secara percuma dengan mengisi borang Pendaftaran Keahlian Percuma kami di sini. Untuk keahlian percuma, anda tidak perlu membayar apa-apa yuran. Hanya perlu mengisi borang bagi mendapatkan katanama (UserID) dan katalaluan (password) sahaja.

Dengan UserID dan Password ini anda boleh Login ke ruangan ahli dan mengkaji serta mendalami dengan lebih lanjut mengenai sistem pemasaran kami, cara pengiraan keuntungan dan lain-lain. Dan sekiranya anda ingin mengUpgrade keahlian anda kepada Pengedar WWN, anda boleh membuat pembayaran pendaftaran sebanyak RM250 pada bila-bila masa dengan menekan menu Upgrade VIP.

5. Bagaimanakah hendak mengUpgrade keahlian dan menjadi Pengedar WWN WorldWellness2U.net?

Untuk mengUpgrade keahlian kepada Pengedar WWN WorldWellness2U.net,

1) Register dulu sebagai freemember.
2) Login menggunakan UserID dan password anda.
3) Klick menu UPGRADE VIP dan anda akan dibawa ke halaman tentang cara-cara membuat pembayaran yuran keahlian WWN WorldWellness2U.net . Pembayaran boleh buat Admin WorldWellness2U.net iaitu melalui ATM transfer, Online Transfer atau IBG transfer dan juga kredit kad melalui Paypal. Anda hanya perlu ikuti arahan di halaman tersebut.

6. Apakah faedah - faedah yang saya perolehi dengan menyertai perniagaan WWN ini?
Faedah yang anda boleh dapat:

Pertama: Diskaun ahli sebagai pengguna
Setiap ahli akan mendapat Diskaun Ahli ke atas setiap produkk WorldWellness. Nikmati penjimatan sehingga 25% dengan hanya menggunakan produk WorldWellness sebagai seorang ahli.

Kedua: Untung runcit daripada produk
Setiap ahli boleh menjual rangkaian produk WorldWellness kepada bukan Ahli untuk keuntungan runcit sehingga 25%. Contoh: Anda menjual 3 set RxLite (2 kotak RxLite) kepada 3 orang yang bukan ahli.

Harga Pasaran: RM250
Harga Ahli : RM200
Untung runcit: RM50

Jumlah Untung: RM50 x 3 = RM150

Ketiga: Bonus Rangkaian
Cara terpantas untuk anda mendapat keuntungan adalah dengan mengembangkan rangkaian di bawah kumpulan anda dan menduplikasikan penggunaan produk-produk WorldWellness.

Sila rujuk Pelan Pemasaran di bawah.Bina rangkaian anda dengan sistem canggih yang telah kami bangunkan untuk anda ini.

7. Adakah perniagaan ini boleh dipercayai dan selamat?


WWN adalah antara syarikat MLM paling stabil dengan rekod bersih di dalam pembayaran balik bonus kepada ahli-ahli. WWN memiliki rangkaian produk-produk kesihatan dan kecantikan yang disahkan pihak Berkuasa dan dijamin selamat untuk digunakan.

 


 Soalan-soalan Lazim Dari Pengedar WWN WorldWellness2U.net

1. Apakah yang saya perlu lakukan setelah menjadi ahli?

Anda perlu buka website www.WorldWellness2U.net dan login ke ruangan ahli menggunakan UserID dan Password anda, Klick menu STARTERKIT. Download Buku Panduan Guideline Lengkap WorldWellness2U.net dan lain-lain dokumen sokongan yang telah kami sediakan. Terdapat juga tips-tips, simulation pengiraan bonus, pelan pemasaran dan lain-lain lagi. Perlu di ingat, Starterkit ini hanya diberikan kepada Pengedar WWN yang berdaftar dibawah group kami sahaja.

2. Mengapakah perlu membayar yuran keahlian (RM250) tersebut ke akaun bank penaja dan bukannya kepada Syarikat WorldWellness?

Setiap pengedar baru memerlukan penaja/upline. Hanya pengedar WWN yang telah berdaftar sahaja boleh mendaftarkan anda. Pendaftaran dilakukan oleh sistem Stokis kami secara online.

Di WorldWellness2U.net, semua urusan pendaftaran akan dilakukan melalui Admin WorldWellness2U.net sendiri. Kami telah menyediakan 2 akaun bank iaitu CIMB/MBB serta pembayaran melalui kredit kad untuk tujuan pembayaran, dan kami akan daftarkan anda kepada ID referral/penaja yang membawa anda ke laman web ini sejurus proses pengesahan kemasukan wang dibuat.

Kami telah membangunkan satu sistem berangkai untuk memantau keahlian baru yang berdaftar dengan kami. Setiap click dari referral ID web replika anda akan disimpan kedalam cache komputer berkenaan selama 2 minggu. Dan sekiranya pelawat memasuki website WorldWellness2U.net tanpa penaja/referral, Sistem kami secara automatik akan memilih salah seorang ahli untuk dijadikan penaja beliau secara rawak (random). Jadi dengan menyertai group kami kemungkinan untuk anda mendapat downline amat tinggi!!

3. Adakah saya perlu membuka akaun untuk berurus niaga dengan syarikat?

Ya, anda digalakkan membuka akaun MAybank atau Public bank untuk memudahkan urusan pembayaran bonus. Sekiranya anda tidak mempunyai akaun tersebut, bonus akan diberikan dalam bentuk voucher/cheque yang akan dipos ke alamat anda.

Maklumat akaun bank anda boleh di masukkan ke dalam akaun WWN anda dengan login ke http://www.worldwellness.com.my/.

4. Apakah produk-produk yang boleh saya jual?

Anda boleh menjual semua produk-produk WWN dengan menghubungi stokis - stokis WWN yang berhampiran dengan anda. Anda juga boleh membuat pembelian secara online melalui website ini.

Sila rujuk bahagian Produk untuk senarai produk yang boleh anda jual/beli.

5. Bagaimanakah pembelian dan penghantaran produk di RxLite2u.net dilakukan?


Anda perlu login ke website WorldWellness2U.net dan klik pada menu "Pembelian Produk". Anda hanya perlu mengikut langkah-langkah yang tertera di halaman berikut.

Kami akan proses setiap pendaftaran dan pembayaran pada jam 2 petang dan produk akan dipos pada hari yang sama. Sekiranya pembayaran anda diterima selepas jam 2 petang, pendaftaran dan pengeposan produk akan dilakukan pada keesokkan hari bekerja ( Isnin - Jumaat ) sahaja. Anda akan menerima produk dalam tempoh masa 1 hingga 3 hari bekerja bergantung pada kawasan anda. Sekiranya dalam masa tempoh maksimum 3 hari anda masih tidak menerima produk anda, sila hubungi kami dengan segera di talian 06 7940089 atau 0173727459 (waktu pejabat)

6. Bagaimanakah cara pelanggan saya hendak membeli produk melalui saya?

Bagi pelanggan offline, Anda hanya perlu menjual stok yang ada di tangan anda dan mereka boleh membayar harga produk berkenaan secara terus kepada anda.

Bagi pelanggan online, Anda hanya perlu minta mereka membuka website replika anda. Pastikan anda memberi alamat website yg lengkap dengan ID anda dan BUKAN www.WorldWellness2U.net. Mereka tidak perlu menjadi Ahli V.I.P untuk membuat pembelian. Pembelian tersebut akan dimasukkan ke dalam jualan anda sekiranya mereka membeli melalui website replika anda. Mereka hanya perlu membuat pembayaran kepada Admin WorldWellness2U.net dan kami akan uruskan segala proses pembelian dan penghantaran produk.

7. Apakah yang saya perlu jika saya ingin menaja Ahli V.I.P baru?


Untuk menaja anda hanya perlu minta mereka membuka website replika anda. Pastikan anda memberi alamat website yg lengkap dengan ID anda dan BUKAN www.WorldWellness2U.net. Mereka hanya perlu membuat pembayaran kepada Admin WorldWellness2U.net dan kami akan uruskan segala proses pendaftaran dan penghantaran produk kepada ahli baru itu. Anda hanya perlu mempromosikan website replika anda dan kami uruskan segala - galanya.

8. Jika saya tidak mempunyai downline atau tidak menaja, adakah saya tidak akan mendapat apa-apa bonus?

Anda masih mendapat bonus untung runcit melalui penggunaan sendiri dan penjualan produk sehingga 25%. Tetapi jika anda ingin mendapatkan pendapatan hingga ribuan ringgit, anda perlu menaja. Lebih ramai downline anda lebih besarlah ganjaran kewangan yang anda terima. Dengan downline yang ramai akan menerima pelbagai bonus seperti Bonus Penajaan, Bonus Pengerusi, Bonus Prestasi Kumpulan, Bonus Generasi Pengurus, Bonus Super Generasi, Bonus Perkongsian Keuntungan Syarikat, Bonus Jutawan Pengerusi dan Program Insentif Pelancongan.

Untuk mendapat pulangan yang lumayan sebenarnya tidaklah terletak kepada berapa banyak anda mampu jual. Kerana keuntungan jualan runcit samalah seperti anda menjual nasi lemak di pasar malam (single Level Marketing).

Kunci kepada pulangan dan pendapatan bonus bulanan sehingga 4 ke 5 angka adalah terletak kepada tajaan. Ini kerana keuntungan runcit tadi apabila ditambah dengan elaun tajaan, dan bonus - bonus lain, dikala itu anda tidak perlu lagi bersusah-susah di pejabat. Sebaliknya hanya goyang kaki dirumah. Jadi fikirkanlah samada anda telah cukup selesa dengan keadaan anda sekarang!

9. Bilakah pemberian bonus kepada para pengedar dilakukan?

WWN akan membayar bonus pada setiap 15hb (pengambilan bonus dari pejabat HQ WorldWellness) selepas jam 2 petang, sekiranya ia jatuh pada hari cuti am atau hujung minggu, maka ia akan ditangguhkan ke hari selepas itu dan 18hb (dihantar melalui pos) pada bulan seterusnya. WorldWellness akan mengeluarkan voucer produk bagi ahli yang mempunyai bonus kurang dari pada RM50. Bagi mereka yang mempunyai bonus kurang dari RM30, bayaran akan dikeluarkan oleh pihak syarikat setelah bonus mereka terkumpul sehingga mencecah RM30. Bagi bonus atas RM50, WorldWellnes akan mengeluarkan bonus dalam bentuk cheque.

10. Bagaimanakah untuk menebus voucher produk yang saya dapat?

Anda boleh menebus voucher produk dengan membawa voucher berkenaan ke stokis- stokis terdekat dan menukarkan ia dalam bentuk produk WWN.

contoh:

Harga 2 kotak rxlite RM200
Voucher : RM30
Harga yang perlu dibayar: RM170

Anda juga boleh menebus voucher berkenaan dengan kami. Sila scan voucher berkenaan dan email kepada admin@WorldWellness2U.net dengan subjek "tebus voucher". Sila sertakan sekali butiran berikut:

Nama:
Member ID:
No. Voucher:
Jumlah Voucher:
Pesanan produk:
Gambar scan voucher:

Kami akan menyemak dan mengesahkan voucher tersebut sebelum anda dibenarkan membuat pembayaran kepada admin untuk sebarang pembelian produk.

11. Saya merupakan Pengedar WWN sebelum ini. Bagaimana untuk saya mendapatkan keahlian di WorldWellness2U.net.


Maaf, Kami membangunkan website ini hanya untuk kegunaan Pengedar WWN yang berdaftar dibawah Kumpulan WorldWellness2U.net sahaja. Sekiranya anda tetap menginginkan service ini, maka kami menyarankan anda supaya mendaftar semula dengan kami dengan menggunakan nama dan no kad pengenalan yang baru. Sekiranya anda telah berkahwin, anda TIDAK dibenarkan menaja nama pasangan anda di bawah rangkaian kami. Sila berikan nama dan no kad pengenalan lain selain dari kepunyaan pasangan anda. Ini adalah syarat dari pihak syarikat sendiri.

12. Saya merupakan Pengedar WWN sebelum ini. Bolehkan saya mendaftar semula dengan menggunakan nama yang sama? Atau bagaimana jika saya ingin memindahkan keahlian lama saya untuk berdaftar sebagai downline WorldWellness2U.net?

Anda tidak dibenarkan menukar keahlian anda tanpa surat bertulis daripada Syarikat. Sila hubungi pihak syarikat WWN di talian 03 77887791 mengenai Prosedur Penukaran ini. Anda perlu menulis surat rasmi mengenai penamatan keahlian anda dan menunggu dalam tempoh masa 6 bulan sebelum anda boleh mendaftar semula dengan keahlian baru.

13. Apakah had umur untuk menyertai perniagaan ini?
Had umur adalah 18 tahun ke atas.

14. Bagaimanakan cara untuk berjaya dalam perniagaan ini?

Terdapat tiga cara utama untuk berjaya dalam WorldWellness iaitu melalui:

Mengguna Produk: Anda boleh menggunakan produk WWN sendiri dengan. Dengan cara ini, anda akan mendapat komisen dan untung runcit dan dalam masa yang sama anda akan menikmati hidup yang lebih sihat.

Menjual: Pendapatan anda akan bertambah apabila anda menjual produk WWN kepada orang lain.

Menaja (recommended): Menaja ejen baru merupakan satu-satu cara yang membolehkan anda melipat-gandakan pendapatan anda. Perniagaan berkonsep MLM ini akan membolehkan anda memperolehi pendapatan sehingga ribuan ringgit melalui penajaan. Ini kerana anda mendapat komisen bagi setiap produk yang dijual atau setiap penajaan yang dilakukan oleh anda dan ejen dibawah anda.

15.Saya mempunyai soalan yang tiada di sini?

Sila kemukakan soalan anda ke email admin@worldwellness2u.net dan kami akan menjawap soalan-soalan anda secepat mungkin.PENAJA ANDA

MO'INAH BINTI ESMON

Web ID: syamila
Nama: MO'INAH BINTI ESMON
Email:
No HP: 0192594203


Ini bukan penaja anda?
Tukar penaja

MENU UTAMA
smart v Halaman Utama
smart v Latar Belakang Syarikat
smartp Senarai Produk
smarp Marketing Plan
smar-p Kelebihan kami
smat-p Liputan Media
smatp Testimoni Pengguna
rxlite Soalan Lazim (F.A.Q)
rxlite Jadi Mobile Stokist
super rxlite Rangkaian Stokis & Pengedar Aktif

Sila klick pada tajuk setiap berita untuk menampilkan paparan penuh

super rxlite  Jemputan Rumah Terbuka Aidilfitri khas untuk semua ahli Worldwellness2u.net


super rxlite  JEMPUTAN RASMI - MAJLIS FANTASTIKA & PELANCARAN RASMI MENARA WORLDWELLNESS


super rxlite  Seminar RxBasic 1Malaysia Bersama Dato Dr Noordin Darus

Untuk berjaya, kita perlu ada ILMU... bagaimana utk mendapat ILMU? kena usahalah utk hadirkan diri dan belajar. Bukan setakat hanya tahu mencipta alasan demi alasan ... bukan orang lain yang rugi..DIRI SENDIRI yang rugi...

Seminar Transformasi 360 RXBASIC 1 Malaysia dengan Pengasas Syarikat sendiri.. Dato Dr Noordin Darus Eksklusif Pada 26 Nov 2011 di SACC, Shah Alam Jam 9 Pagi. Tiket bernilai RM50 dan tempat adalah terhad. Sila hubungi saya di talian 0173727459 utk mendapatkan tiket


super rxlite  Promosi Oktober

Tawaran Istimewa: Untuk Setiap Pembelian Pakej Rxlite (2 box - 60sachets) / Super Rxlite ( 1 box- 30 sachets) yang bernilai RM250, anda akan mendapat 1 shaker, Keahlian WWN PERCUMA, 5 sachets RXCoffee, DVD - THE ULTIMATE BODY WORKOUT With Penny Lancaster, Ebook Tips-tips Diet dan penghantaran Percuma. So sape2 yang berminat boleh email kepada saya di admin@worldwellness2u.net . Tawaran Sah Sehingga 31 Oktober 2011 sahajasuper rxlite  Keahlian Worldwellness2u.net PERCUMA

Jgn Lepaskan peluang utk mendapat Starterkit Worldwellness2u.net + sample Rxcoffee + Rxyoung Drink + DVD The All New Rxwater + Broshure2 Lengkap The All New Rxwater dan Rxyoung + Keahlian WWN dengan hanya RM10 sahaja. Sila sms Nama, No IC dan Alamat Lengkap anda ke 0173727459. Poslaju PERCUMA. 
AHLI TERKINI
  2014-08-22 22:37:29
Haszami Mohd  [selangor]

  2014-08-07 14:53:45
mohamad b. lebai zahari  [Negeri Sembilan]

  2014-05-26 10:31:37
Foong Kok Leong  [Wilayah Persekutuan]

  2014-04-24 22:10:18
dasdff  [johor]

  2014-02-03 22:08:54
harrison ak lindau  [SARAWAK]

  2013-06-09 09:01:20
lee chee hup  [Selangor]

  2013-04-17 19:09:21
JOE LOUIS  [SARAWAK]

  2013-03-15 11:25:38
sdfsdfg  [drxdr]

  2012-09-27 00:51:43
mohaamd rithaudeen bin kassim  [sarawak]

  2012-06-15 22:30:52
mazli bin mohamad  [selangor]

worldwellness

BANTUAN ADMIN
stokis rxlite nilai

Diamond Manager
Pn. Elyani Sakib

( 0173727459 )
Stokis Mobile Nilai

 

PEMBAYARAN

produk rxyoung

Disclaimer
penafian

This refferal website is belongs to worldwellness2u.net. It is not an official website of the company we join. The estimation income is just a simulation based on the business plan. The real figure is depends on personal effort. We are not promise any kind of figures that you might get.

We are not tolerate with SPAM. For those who get cought might cause account being suspended or terminated.